Linnan Café

8.2.2017 avattiin Pieksämäen keskustaan, Kinolinnan kiinteistöön, entiseen suojeluskuntataloon Linnan Cafèn, Linnan Studion ja Linnan Gallerian yhteiset tilat. Linnan Cafè on viihtyisä kahvila, jossa Teitä palvelevat Vaalijalan kuntayhtymän eri kuntoutuspalveluissa, kuten työtoiminnassa ja työvalmennuksessa olevat henkilöt. Valmistamme kahvion tuotteet itse, ja teemme tilauksesta myös pienempiä eriä mukaan.

Linnan Cafèn tiloissa on myös tuotemyymälä jossa myydään Vaalijalan työ- ja toimintapisteissä valmistettuja tuotteita.

Linnan Studiossa asiakkaille tarjotaan päiväaikaista toimintaa kurssimuotoisesti. Studion toiminnassa painotetaan mobiililaitteiden ja niiden toiminnallisten sovellusten käyttöä. Mobiililaite toimii motivoinnin lähteenä ja kannustaa asiakkaita luovaan itseilmaisuun. Studiolla tuotetaan pieniä mediaesityksiä, harjoitellaan Internetin ja sosiaalisen median käyttöä sekä seurataan uutisia ja tehdään niitä itse. Kurssin sisältönä on myös perinteistä toimintaa yhdistettynä mobiililaitteisiin, kuten liikunta ja kädentaidot. Studiolla tehdään myös Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa viikoittain ilmestyvä selkotiedote. Studion sijainti keskellä kaupunkia tarjoaa mahdollisuuden osallistua kaupungin tarjoamiin palveluihin.

Linnan Galleriassa järjestetään noin kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Linnan Galleria on kaikille taiteilijoille avoin näyttelytila. Galleria on kiinnostunut tekemään yhteistyötä mm. suomalaisen erityistaidetoiminnan verkoston ja paikallisten kuvataiteilijoiden kanssa.             Linnan Gallerian yhteydessä kokoontuu Vaalijalan Taidepesulan taiteentekijöiden ryhmä. Perjantain taidestudiossa tuetaan taiteilijaidentiteetin kasvua ja omaa ilmaisua. Erityistaidetoiminnassa ohjaajina toimivat taiteen ammattilaiset.

Linnan Cafèlla järjestetään iltakahvila toimintaa maanantai-iltaisin klo 16.00 - 18.30.

Tervetuloa!

Katso suurempi kartta

Yhteystiedot

Linnan Café
Keskuskatu 20
76100 Pieksämäki

puh. 044 389 9794
Avoinna: ma-to 9.00-15.45, pe 9.00-14.30

Yhteyshenkilöt

Marja-Kaisa Aaltonen
Vastaava ohjaaja
Puh. 050 389 9347
marja-kaisa.aaltonen@vaalijala.fi

Linnan Galleria
Irina Leino
Taidekasvattaja
Puh. 050 389 9319
irina.leino@vaalijala.fi

Linnan Studio
Hanna-Leena Niskanen
Ohjaaja
Puh. 050 389 9263
hanna-leena.niskanen@vaalijala.fi

Linnan Galleria
Satu Tani
Taideohjaaja
Puh. 050 389 9389
satu.tani@vaalijala.fi

Linnan Café
Jussi Väänänen
Työvalmentaja
Puh. 044 389 9794
jussi.vaananen@vaalijala.fi

Kuvagalleria