Linnan Café

8.2.2017 avattiin Pieksämäen keskustaan, Kinolinnan kiinteistöön, entiseen suojeluskuntataloon Linnan Cafèn, Linnan Studion ja Linnan Gallerian yhteiset tilat. Linnan Cafè on viihtyisä kahvila, jossa Teitä palvelevat Vaalijalan kuntayhtymän eri kuntoutuspalveluissa, kuten työtoiminnassa ja työvalmennuksessa olevat henkilöt. Valmistamme kahvion tuotteet itse, ja teemme tilauksesta myös pienempiä eriä mukaan.

Linnan Cafèn tiloissa on myös tuotemyymälä jossa myydään Vaalijalan työ- ja toimintapisteissä valmistettuja tuotteita.

Linnan Studiossa asiakkaille tarjotaan päiväaikaista toimintaa kurssimuotoisesti. Kurssit toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Kursseilla keskitytään muun muassa vapaa-ajan taitoihin, luontoaiheisiin ja erilaisiin projekteihin. Studiolla on käytössä myös opetuskeittiö, jossa järjestetään ruoanlaittoon keskittyviä kursseja. Kurssin sisältönä on myös perinteistä toimintaa yhdistettynä mobiililaitteisiin, kuten liikunta ja kädentaidot. Studion toiminnassa hyödynnetään uutta teknologiaa, kuten mobiililaitteita ja virtuaalitodellisuutta sekä niiden toiminnallisia sovelluksia. Tekniikka toimii motivoinnin lähteenä ja kannustaa asiakkaita luovaan itseilmaisuun sekä toimii kuntoutuksen tukena. Studiolla harjoitellaan Internetin ja sosiaalisen median käyttöä sekä tuotetaan itse sisältöä. Studion sijainti keskellä kaupunkia tarjoaa mahdollisuuden osallistua kaupungin tarjoamiin palveluihin. Linnan Studiossa tuotetaan myös ruoka- ja toimintablogia osoitteessa linnanblogi.blogi.net

Linnan Galleriassa järjestetään vaihtuvia taidenäyttelyitä. Linnan Gallerian tarkoituksena on tarjota erityistä tukea tarvitsevalle taiteentekijälle tasavertaiset mahdollisuudet toimia taiteen kentällä. Galleria toimii osana erityistaidetoiminnan verkostoa. Jokainen on tervetullut nauttimaan tasokkaista näyttelyistä! Linnan Gallerian yhteydessä kokoontuu Vaalijalan Taidepesulan taiteentekijöiden ryhmä. Perjantain taidestudiossa tuetaan taiteilijaidentiteetin kasvua ja omaa ilmaisua. Erityistaidetoiminnassa ohjaajina toimivat taiteen ammattilaiset.

Linnan Cafélla järjestetään iltakahvilatoimintaa kerran kuukaudessa torstai-iltaisin klo 16.00 - 18.30.

Tervetuloa!

Kuvagalleria

Linnan Café
Keskuskatu 20
76100 Pieksämäki

puh. 044 389 9794
Avoinna: ma-to 9.30-15.30, pe 9.30-14.30

Yhteyshenkilöt

Juha Hemminki

Palveluesihenkilö

Puh. 050 389 9314

juha.hemminki@etelasavonha.fi

Linnan Café

Miia Paappanen
Työvalmentaja
Puh. 044 389 9756
miia.paappanen@vaalijala.fi

Linnan Galleria

Irina Leino
Taidekasvattaja
Puh. 050 389 9319
irina.leino@vaalijala.fi

Linnan Studio

Elina Kauppinen
Ohjaaja
Puh. 050 389 9447
elina.kauppinen@vaalijala.fi

Jessica Putkonen
Ohjaaja
Puh. 044 389 9810
jessica.putkonen2@vaalijala.fi