Siirry sisältöön

Säännöllisesti saatavilla myös psykiatrin, Islabin laboratorion, ravitsemusterapeutin sekä kouluterveyshuollon palvelut. 

Laadukkaita terveyden- ja sairaanhoidollisia asiantuntijapalveluja tarjoamalla tavoitteena on eri ikäisten, erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden hyvinvoinnin tukeminen koko kuntoutusprosessin aikana. Nenonpolilta löytyy erikoisosaamista haasteellisesti käyttäytyvien asiakkaiden terveydenhuollon antamiseen AVEKKI-toimintatapamallin mukaisesti ja ihmisarvoa ja yksilöllisyyttä kunnioittaen. 

Nenonpoli on pääsääntöisesti avoinna maanantaista torstaihin klo 7.00 – 15.00 ja perjantaisin klo 7.00 - 13.00. Muina aikoina sairaanhoidollisista asioista vastaavat yksiköissä työskentelevät sairaanhoitajat. 

Ensiapu 

Jos tilanne on kiireellinen, mutta ei vaadi välitöntä ensiapua, Nenonpolin sairaanhoitaja auttaa hoidon tarpeen arvioimisessa ja konsultoi lääkäriä tarvittaessa. Iltaisin ja viikonloppuisin yhteys päivystysapuun 116 117.  

Nenonpolilta löytyy opastava defibrillaattori ja ensiapupakki sekä hapen antoon tarvittavat laitteet. Opastavat defibrillaattorit löytyvät myös Nurmelasta, Kaislasta, Erannosta Satamasta ja Sateenkaaren koululta.