Siirry sisältöön

Kommunikaatiokolmio ja kulmakivet, etäkoulutus

Aika:
31.1.2024 klo 07:50–15:30
Paikka:
Etäkoulutus Teamsin välityksellä
Maksullisuus:
320 euroa
Ilmoittaudu tapahtumaan

Sisältö

Perinteisillä testeillä on vaikeaa kartoittaa kommunikaation ydintaitoja. Pitkän työkokemuksen seurauksena Hannele Tanskanen sekä Sanna Tarpila ovat kehitelleet tarpeeseen menetelmän näiden perustaitojen kartoittamiseen. Koulutuksessa käydään läpi kommunikaation perusteita, ydintaitoja ja niiden opettamista, motivaatiota, kommunikaatiokolmio työvälineenä ja arvioinnin apuvälineenä arjessa sekä tulosten siirtäminen oppimistavoitteiksi. Koulutuksessa käydään läpi paljon tapausesimerkkejä. Neuropsykiatristen asiakkaiden, lasten, nuorten sekä aikuisten parissa työskentelevät sekä asiasta kiinnostuneet. Sopii hoitokodeissa, päiväkodeissa ja kouluissa työskenteleville, puheterapeutille sekä autististen lasten ja nuorten vanhemmille. Vamman tason määrittelyllä ei merkitystä.

Kohderyhmä

Neuropsykiatristen asiakkaiden, lasten, nuorten sekä aikuisten parissa työskentelevät sekä asiasta kiinnostuneet. Sopii hoitokodeissa, päiväkodeissa ja kouluissa työskenteleville, puheterapeutille sekä autististen lasten ja nuorten vanhemmille. Vamman tason määrittelyllä ei merkitystä.

Kouluttajat

Puheterapeutit Hannele Tanskanen sekä Sanna Tarpila, Tmi Hannele Tanskanen

Viimeinen ilmoittautumispäivä

Ilmoittautumisohje

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Veloitukseton peruminen voidaan tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen perumisesta veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta toimistokuluina sairaus tai muun pätevän syyn sattuessa. Mikäli peruminen jätetään tekemättä, peritään koko koulutusmaksu.

Kouluttajat

Markus Sundin

Johtava psykologi, psykoterapeutti

markus.sundin@etelasavonha.fi 050 389 9260

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Muut tapahtumat