Siirry sisältöön

Eloisan Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen nettisivut uudistuivat

25.3.2024 Uutiset

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen uudistetut nettisivut avautuivat yleisön käyttöön 25.3.2024. Uudistetuilta nettisivuilta kävijä löytää perustietoa muun muassa Vaalijalan kuntoutuksen ja tutkimuksen palveluista, asiantuntijapalveluista sekä koulutus- ja konsultaatiopalveluista. Sivut löytyvät osoitteesta www.vaalijala.fi. Vaalijala on osa Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisaa.

Uudistetut nettisivut markkinoivat Vaalijalan laajaa palveluvalikoimaa erityisen vaativaa tukea tarvitseville asiakkaille ja heidän asioistaan huolehtiville omaisille ja ammattilaisille.

-Verkkosivujen ulkoasussa on painotettu yksinkertaisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä, Eloisan sosiaalipalvelujen viestintäasiantuntija Saara Pasanen sanoo.

Verkkosivujen uudistus tuo mukanaan myös kustannussäästöjä, kun sivuston fyysinen sijainti on jatkossa sama Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan sivuston kanssa.

Vaalijalan palvelut ovat tärkeitä ympäri Suomen

Vaalijala jatkaa edelleen yhtenä Suomen kysytyimmistä erityisen vaativan tuen palvelujen tuottajana. Vaalijalan erityispalvelujen tarpeesta kertoo myös runsas ulkohyvinvointialuemyynti. Eloisan ensimmäisenä toimintavuotena Vaalijala myi palveluja ulkohyvinvointialueille yhteensä 39,4 miljoonalla.

-Vaalijalan palvelut ovat tärkeitä, ei vain eteläsavolaisille vaan kansallisesti, joten niiden esille tuominen on tärkeää. Tärkeintä on, että erityisen vaativaa tukea tarvitseville asiakkaille on olemassa paikka, josta he saavat tarvitsemansa tuen ja avun, sanoo Eloisan vammaispalvelujohtaja Paula Tiihonen.

Vaalijalan nettisivut löytyvät osoitteesta www.vaalijala.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Sivustolla tullaan julkaisemaan jatkossa myös Vaalijalaa koskevat tiedotteet ja asiantuntijoiden blogikirjoituksia. Vaalijala on osa Eloisaa, jonka verkkosivut löytyvät osoitteesta www.etelasavonha.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Eloisan sivuilta Vaalijalan kokonaisuus löytyy Palvelut-valikon alta.

Lisätietoja:

Saara Pasanen, viestintäasiantuntija
p. 044 3899 698, saara.pasanen@etelasavonha.fi

Paula Tiihonen, vammaispalvelujohtaja
p. 044 7995 639, paula.tiihonen@etelasavonha.fi

Muut artikkelit