Työpaikka Vaalijalasta

Vaalijalan työpaikat

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Nenonpellossa Pieksämäellä on monenlaista työtä ja työpaikkoja asiantuntevassa seurassa. Tarvitsemme jatkuvasti terveys- ja sosiaalialan ammattilaisia vakituiseen työhön, sijaisuuksiin ja kesällä kesätöihin. Työpaikkoja on myös tukipalveluissa ravitsemisalasta kiinteistöhuoltoon sekä hallinto- ja taloustehtäviin.

Pieksämäellä on tarjolla edullisia vuokra-asuntoja. Omistusasuntoja on tarjolla monenlaisia ja järvi on aina lähellä. Pieksämäelle on rakennettu uusi peruskoulu ja päivähoitopaikkoja riittää. Kaupungissa on tarjolla hyvin työpaikkoja myös sote-alan ulkopuolelta.

Tarvitsemme eri työpaikkoihin terveys- ja sosiaalialan ammattilaisia/opiskelijoita kesätyöhön osaamis- ja tukikeskukseen, toiminnalliseen kuntoutukseen, puhtaanapitopalveluihin sekä muihin sijaisuuksiin.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme! 

Vaalijalan monenlaiset mahdollisuudet opiskelijoille

Meillä Vaalijalassa on tavoitteena saada vammaisalalle uusia, osaavia ja ammattitaitoisia työntekijöitä. Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja haluamme tukea opiskelijoita ammattitaidon saavuttamisessa. Vammaisalan osaamisesta on hyötyä koko sosiaali- ja terveysalalla.


Tervetuloa harjoittelemaan ja oppimaan monipuolisesta vammaistyöstä!