Kuva:Vaahtera

Vaahtera

Jos kaipaat mahdollisuutta osallistua päiväaikaiseen toimintaan pienryhmässä on Vaahtera sinulle sopiva paikka.

Vaahterassa voit harjoitella omien tavoitteidesi mukaista, monipuolista toimintaa kannustavassa ympäristössä. Voit myös työskennellä itsenäisesti niin halutessasi.

Vaahtera sijaitsee Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäellä. Vaahteran tiloihin pääset pyörätuolilla.

Jos sinun on vaikea ymmärtää yleiskieltä, ohjaajat käyttävät selkokieltä. He voivat käyttää tukiviittomia, kuvia tai apuvälineitä kommunikaation tukena. Vaahterassa voit harjoitella vuorovaikutukseen ja kommunikaatioon sekä yhdessä toimimiseen liittyviä taitoja esimerkiksi hyp-hetkissä ja sosiaalisissa ryhmissä.

Vaahterassa sinulla on mahdollisuus tehdä pöydän ääressä erilaisia tehtäviä kuten lajittelutehtäviä, palapelejä ja käsitöitä. Voit myös käyttää luovuuttasi erilaisissa kädentaidoissa ja musiikkiryhmässä. Voit saada kokemuksia aisteillesi aistihuoneessa ja erilaisilla aistivälineillä ja näin tauottaa työtäsi. Voit harjoitella erilaisia asiointitehtäviä tai kotitaloustehtäviä ohjaajan kanssa sekä ulkoilla yhdessä.

Ohjaajat kannustavat sinua kokeilemaan uusia asioita. Voit löytää juuri sinulle sopivan tavan toteuttaa ja kehittää taitojasi. Sinä voit olla mukana suunnittelemassa töitäsi ja tavoitteitasi. Voit kehittää ja arvioida niitä ohjaajien kanssa. On tärkeää, että teet yhteistyötä ohjaajien kanssa. Vaahteraan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Kuvia

vaahtera

Kysy lisää Vaahteran toiminnoista:


Puh. 015 783 1357