Kuva:Taidepesula

Taidepesula

Tervetuloa taiteen värikkääseen maailmaan! Taidepesula on paikka, jossa voit osallistua taiteen tekemiseen.

Taidepesula sijaitsee Pieksämäellä Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen kauniissa rantamaisemassa. Taidepesulan tiloihin pääset pyörätuolilla.

Taidepesulassa voit työskennellä yksin tai ryhmässä. Mukana voi olla aloittelijoita ja jo pitkään taidetta tehneitä. Jos sinun on vaikea ymmärtää yleiskieltä, ohjaajat käyttävät selkokieltä. He voivat käyttää tukiviittomia, kuvia tai apuvälineitä kommunikaation tukena.

Taideohjaaja/-kasvattaja kannustaa sinua kokeilemaan ja tutkimaan uusia ja erilaisia asioita. Voit löytää juuri sinulle sopivan tavan toteuttaa taidetta.  Taiteesta voit saada kokemuksia, havaintoja, muistoja, tarinoita, tuoksuja ja läsnäoloa.

Sinä voit olla mukana suunnittelemassa töitäsi ja tavoitteitasi. Voit kehittää ja arvioida niitä taideohjaajan/-kasvattajan kanssa. On tärkeää, että teet yhteistyötä henkilökunnan kanssa.

Taidepesulan toiminnan tavoitteena on tukea ja rohkaista ilmaisemaan itseäsi taiteen avulla. Voit esimerkiksi piirtää ja maalata erilaisilla väreillä, muovailla, tehdä sarjakuvia tai veistoksia. Taideohjaaja/-kasvattaja neuvoo käyttämään sinua erilaisia työvälineitä ja materiaaleja sekä rohkaisee sinua tekemään oman näköistä taidetta.

Taidepesula on taidetalo, jossa voit tehdä omia taideteoksia ja toteuttaa itseäsi taiteen avulla.

Kuvia

Taidepesula

Kysy lisää Taidepesulan toiminnoista:


Puh. 015 783 1367
taidepesula@vaalijala.fi