Sääksvuori

Sääksvuoren palvelukoti valmistui loppuvuodesta 2018 Jyväskylään. Palvelukodissa on 15 asuntoa viidessä erillisessä ryhmäkodissa. Sääksvuoren palvelukoti tarjoaa yksilöllistä erityistason yövalvottua asumispalvelua kuntouttavalla työotteella. Asukkaiden tarpeet voivat olla hyvinkin vaativia. Sääksvuoren palvelukoti on koti, jossa eletään hyvää, asukkaidennäköistä arkea.

  • Jokainen asukas asuu omassa vuokra-asunnossaan. Asukas saa tukea, hoitoa, ohjausta ja kuntoutusta omien yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti.
  • Sääksvuoren palvelukoti järjestä asukkaille jalkautuvaa päivätoimintaa yksilöllisen suunnitelman mukaisesti, jokaisen omat taidot, mielenkiinnonkohteet ja kuntoutukselliset tavoitteet huomioiden. Asumisen ja päivätoiminnan ohjauksen toteuttaa sama henkilökunta.
  • Palvelukodistamme löytyy kaunis, viihtyisä ja eri aisteja kutitteleva aistihuone joka on kaikkien asukkaiden käytössä. Takkatilassa voi viettää vapaa-aikaa ja nauttia toisten seurasta talon yhteisissä tilaisuuksissa ja vapaa-ajan toiminnoissa.
  • Henkilökuntamme työskentelyssä näkyvät vahva puhetta tukevan ja korvaavan kommunikaatiokeinojen osaaminen sekä autismikuntoutuksen periaatteet.
  • Kohtaamme jokaisen asukkaan ja heidän läheisensä yksilöllisesti ja tahdomme olla jakamassa elämän iloja ja suruja yhdessä. Asukkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen ja yksilöllinen tuki omannäköisen elämän elämiseen ovat meille tärkeitä asioita.

Tehostetun kuntouttavan palveluasumisen palvelukuvaus (pdf)
Jalkautuvan päivätoiminannan palvelukuvaus (pdf)

Kuvat kertovat!

› Katso suurempi kartta

Yhteystiedot

Sääksvuoren palvelukoti
Välitie 2
40530 Jyväskylä

Puh. 044 389 9870

Yhteyshenkilöt

Anna Matsi
Palvelukodin johtaja
Puh. 044 389 9871
anna.matsi@vaalijala.fi

Sanna Selin
Vastaava ohjaaja
Puh. 044 389 9641
sanna.selin@vaalijala.fi

Satu Vehniäinen
Päivätoiminnan koordinaattori
Puh. 044 389 9873
satu.vehniainen@vaalijala.fi