Pieksämäen päiväaikainen toiminta

Vaalijalan kuntayhtymä tarjoaa Pieksämäellä useassa toimintayksikössä monipuolista päiväaikaista toimintaa erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Toiminnat ovat yhdessä suunniteltuja ja tavoitteellisia.

Näiden sivujen avulla sinä voit tutustua toimintoihin. Kaikki toiminnat on esitetty kuvina tällä sivulla. Kuvaa painamalla löydät lisätietoa toiminnan sisällöstä ja missä paikassa niihin voit osallistua. Toimintapaikkojen esittelyistä löytyy tietoa mihin voit ottaa yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaan.

Päivätoiminta

Päivätoiminta suunnitellaan sinulle yksilöllisesti. Voit osallistua suunnitteluun yhdessä työntekijöiden kanssa. Palvelu tukee kuntoutumistasi, edistää ja ylläpitää arkielämän taitojasi sekä sosiaalista vuorovaikutustasi. Otamme huomioon yksilölliset tietosi, taitosi ja kokemuksesi.

Jos sinun on vaikea ymmärtää yleiskieltä, ohjaajat käyttävät selkokieltä. He voivat käyttää tukiviittomia, kuvia tai apuvälineitä kommunikaation tukena.

Kuljetuksiin ja ruokailuun liittyvistä asioista voit keskustella palvelun järjestäjän kanssa.

Työtoiminta

Vaalijalan kuntayhtymä järjestää sinulle toiveittesi ja tarpeidesi mukaista työtoimintaa. Tavoitteena on sinun toimintakykysi, sekä työssä tarvittavien valmiuksien ja taitojen vahvistaminen.

Työtoiminta suunnitellaan sinun toimintakykysi mukaisesti. Työtoiminnassa ollessasi et ole työsuhteessa. Työtoiminnan työaika määräytyy yksilöllisesti. Työtoimintaan voi osallistua viitenä päivänä viikossa tai harvemmin. Myös työpäivän pituus voi vaihdella yksilöllisesti 4 - 7 tuntia.

Kuljetuksiin ja ruokailuun liittyvistä asioista voit keskustella palvelun järjestäjän kanssa.

Valitse tästä, millaisessa toiminnassa haluat olla mukana: