Musiikinohjaus

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa työskentelee yksi musiikinohjaaja. Hänen työtehtävänään on suunnitella ja toteuttaa osaamis- ja tukikeskuksen asiakkaille mahdollisimman monipuolista musiikkitoimintaa. Toiminta on asiakaslähtöistä ja kuntoutumista tukevaa.

Musiikinohjaajan tehtäviin kuuluu mm. osa Sateenkaaren erityiskoulun musiikkitunneista, yksilö- ja pienryhmätyöskentelyä, yksiköiden musiikkihetkien toteuttamista, kaikille avoimia yhteislaulu- ja musiikkitilaisuuksia sekä musisointia yhteisön erilaisissa tapahtumissa. Ryhmätoimintaa toteutetaan yhteistyössä yksiköiden, koulun henkilökunnan, ohjaajien, asiantuntijapalveluiden työntekijöiden sekä Vaalijalan pappien kanssa. Musiikkihuone bändisoittimineen on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen yksiköiden varattavissa iltaisin ja viikonloppuisin.

Menetelminä toiminnassa käytetään yhdessä laulamista ja soittamista, väreillä ja kuvionuoteilla soittamaan harjoittelua, karaokea, rentoutumista, musiikkiliikuntaa, keholauluja, musiikkivisoja sekä oman musiikin tekemistä ja nauhoittamista.

Kuvagalleria

Musiikinohjaus
Nenonpellontie 40
76940 Nenonpelto

Yhteyshenkilöt

Ohjaaja, musiikinohjaus

Puh. 050 389 9269