Musiikinohjaus Vaalijalassa

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa työskentelee yksi musiikinohjaaja. Työtehtävänä on suunnitella ja toteuttaa osaamis- ja tukikeskuksen asiakkaille mahdollisimman monipuolista musiikkitoimintaa. Toiminta on asiakaslähtöistä ja kuntoutumista tukevaa. Teemme yhteistyötä musiikkiterapeutin kanssa.

Ohjaajalle kuuluu mm. Sateenkaaren erityiskoulun musiikkitunnit, hoivayksiköiden aktivaatiomusiikit, yksilö- ja pienryhmäohjaus, kaikille avoimet yhteislaulu- ja musiikkitilaisuudet sekä musisointi yhteisön erilaisissa tapahtumissa. Ryhmätoimintaa toteutetaan yhteistyössä hoiva- ja kuntoutusyksiköiden, koulun henkilökunnan, ohjaajien sekä fysio-/toimintaterapeuttien sekä Vaalijalan pappien kanssa.

Käytettäviä menetelmiä

Menetelminä toiminnassa käytetään yhdessä laulamista ja soittamista, väreillä ja kuvionuoteilla soittamaan harjoittelua, karaokea, rentoutumista, musiikkiliikuntaa, keholauluja, musiikkivisoja, sekä oman musiikin tekemistä ja  nauhoittamista.

Ryhmät ja tilat

Ryhmäkoot vaihtelevat kolmen hengen ryhmästä kahdeksan hengen ryhmiin.  On myös yksilötuokioita. Juhlasalirakennuksessa sijaitseva musiikkihuone bändisoittimineen on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen yksiköiden varattavissa iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuvagalleria

Katso suurempi kartta

Musiikinohjaus

Yhteyshenkilöt

Anu Hyvönen
Ohjaaja
Puh. 050 389 9269
anu.hyvonen@vaalijala.fi