Linnan Café

Linnan Caféssa voi osallistua kurssimuotoiseen päiväaikaiseen toimintaan. Kursseilla toteutetaan monipuolisesti erilaisia kädentaitojen kursseja, harjoitellaan yhdessä toimimista ryhmässä sekä opetellaan yhdessä arjentaitoja. Kurssien sisällöt tukevat monipuolisesti kuntoutumista sekä tuovat mielekästä ja vaihtelevaa sisältöä asiakkaiden päiväaikaiseen toimintaan. Liikuntakurssi on pysyvä osa kurssitoimintaan. Kurssien sisältö vaihtelee asiakkaiden tarpeiden ja vuoden aikojen mukaan. Toiminnassa hyödynnetään Linnan Cafén keskeistä sijaintia kaupungissa ja Pieksämäen mahtavaa lähiluontoa. Toiminnan tavoitteena on tukea asiakkaan kuntoutumista sekä toimintakyvyn ja itsenäisen työskentelyn kehittymistä. 

Asiakkaalle laaditaan yhdessä hänen sekä oman kuntoutus- tai asumispalveluyksikön ja läheisten kanssa yksiköllinen päiväaikaisen toiminnan suunnitelma. Siinä määritellään toiminnan sisältö Linnan Caféssa, päivittäinen toiminta-aika sekä kuntoutukselliset tavoitteet ja niiden seuranta. 

Linnan Cafèssa on viihtyisä kahvila, jossa teitä palvelevat Vaalijalan kuntayhtymän eri kuntoutuspalveluissa, kuten työtoiminnassa ja työvalmennuksessa olevat henkilöt. Valmistamme kahvion tuotteet itse ja teemme tilauksesta myös pienempiä eriä mukaan.
Linnan Cafèn tiloissa on tuotemyymälä, jossa myydään Vaalijalan työ- ja toimintapisteissä valmistettuja tuotteita. Linnan Café sijaitsee Pieksämäen keskustassa, viihtyisässä, esteettömässä ja historiallisessa talossa Keskuskadun varressa. 

Linnan Café
Keskuskatu 20
76100 Pieksämäki

Puh. 044 389 9794
Avoinna: ma-to 9.30-15.30, pe 9.30-14.30

Yhteyshenkilöt

Saija Bayer

Ohjaaja

puh. 044 389 9756

saija.bayer@etelasavonha.fi

Elina Kauppinen

Ohjaaja

Puh. 050 389 9447

elina.kauppinen@etelasavonha.fi

Annika Kiemunki

Ohjaaja

puh. 044 389 9756

annika.kiemunki@etelasavonha.fi

Satu Korhonen

Ohjaaja

Puh. 040 481 6060

satu.korhonen@etelasavonha.fi