Eetun klubin toiminta on siirtynyt osaksi Pohjois-Savon hyvinvointialuetta.

Eetun klubi

Eetun klubilla Latukadun palveluasuntojen ohjatun asumisen piirissä olevat asiakkaat pääsevät opettelemaan arjen taitoja sekä sosiaalisten suhteiden luomista ja ylläpitoa.

Klubitoiminta kuuluu kaikille Latukadun palveluasuntojen palvelujen käyttäjille.

Käyn pari kertaa viikossa pelaamassa biljardia, katsomassa elokuvia ja tapaamassa tuttuja kavereita täällä klubilla, kertoo asiakas.

Klubitoiminnassa arkipäivät on jaettu teemoittain kulttuuriin, kotitalous taitoihin, liikuntaan, terveydentilan seurantaan ja kotikäynteihin. Jokaiselle illalle suunnitellaan teemaan sopivaa toimintaa.

Latukadun asiakkailla on oma toimikunta, joka suunnittelee ja järjestää toimintaa mm. perjantai-illoiksi. Silloin on klubilla myös jatkettu aukiolo kello 22:een saakka. Klubilla on myös mahdollisuus saunoa.

Eetun klubi on mukava ja viihtyisä paikka. Täällä on aina myös hyvää ohjelmaa ja toimintaa. Yhdessä myös käydään paljon erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa, asiakas toteaa.

Latukadun rivitalossa Eetun klubin naapurissa asuva Vili on tullut klubille laittamaan ruokaa työpäivän päätyttyä Savosetillä.

Olen viihtynyt Latukadulla ja Eetun klubissa. Naapurit on kivoja ja oma asunto viihtyisä, kertoo asiakas kokkauksen lomassa.