Sopukassa voi nauttia arjen keskellä kupposen kuumaa.

Café Sopukka

Café Sopukassa opetellaan ohjatusti työelämävalmiuksia kahvilaympäristössä. Café Sopukassa voi harjoitella asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, astiahuoltoa, myydä kahvilatuotteita sekä huolehtia kahvilan siisteydestä ja viihtyvyydestä. 

Ohjatun kahvilatyöskentelyn tavoitteena on tukea asiakkaan kuntoutumista sekä toimintakyvyn ja itsenäisen työskentelyn kehittymistä. Café Sopukassa asiakas pääsee kehittämään sosiaalisia taitojaan aidoissa asiakaspalvelutilanteissa ammattitaitoisen kahvila- ja ohjaushenkilöstön tukemana. 

Asiakkaalle laaditaan yhdessä hänen sekä oman kuntoutus- tai asumispalveluyksikön ja läheisten kanssa yksiköllinen päiväaikaisen toiminnan suunnitelma. Siinä määritellään toiminnan sisältö Café Sopukassa, päivittäinen toiminta-aika sekä kuntoutukselliset tavoitteet ja niiden seuranta. 

Café Sopukka toimii Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen toimistorakennuksessa, jonne on esteetön kulku. Café Sopukassa on kesäterassi, vaihtuvia taidenäyttelyitä ja etenkin kesäisin järjestetään erilaisia tapahtumia. 

Café Sopukka
Nenonpellontie 40
76940 Nenonpelto

puh. 050 389 9236
Avoinna: ma-pe klo 9.00-14.00

Yhteyshenkilöt

Ohjaaja, Café Sopukka

Puh. 050 389 9236