Tervetuloa Café Sopukkaan!

Café Sopukka sijaitsee Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellon toimistorakennuksessa (rakennus nro 5) katutasossa.

Tarjontaamme kuuluvat parilassa valmistetut paninit, salaattiannokset, täytetyt patongit, leivät ja sämpylät. Suosittu pizzapäivämme on kerran viikossa keskiviikkoisin. Toimimme yhteistyössä Vaalijalan ateriapalvelujen kanssa ja valmistamme itse pieniä makeita ja suolaisia leivonnaisia. Lounaan ja kahvit voit kiireettä nauttia paikan päällä tai ottaa mukaasi.

Myyntihyllyistämme makean nälkää helpottamaan löytyy valikoima makeisia, perunalastuja sekä keksejä. Kesän kynnyksellä täytämme jäätelöaltaan ja avaamme takapihalle aurinkoisen terassin, jossa järjestämme myös ohjelmallisia tuokioita.

Café Sopukka toimii myös työharjoittelupaikkana Vaalijalan kuntoutujille. Tehtävät ja työssäoloaika Café Sopukassa räätälöidään yksilöllisesti.
Erilaisina työtehtävinä ovat mm. kassatyöskentely, astiahuolto, kahvilatilan siisteydestä huolehtiminen sekä kokoushuoneiden kahvitarpeistosta huolehtiminen.

Myönteinen ja kohtelias asiakaspalvelu on tavoitteemme. Hyväksyvään ja iloiseen ilmapiiriin haluaa palata kerta toisensa jälkeen takaisin, niin työharjoittelijan kuin asiakkaankin ominaisuudessa.

Café Sopukka
Nenonpellontie 40
76940 Nenonpelto

puh. 050 389 9236
Avoinna: ma-pe klo 9.00-14.00

Yhteyshenkilöt

Ohjaaja, Café Sopukka

Puh. 050 389 9236